dimecres, 22 de maig del 2013

EL MUR D'AIGUA DELS PATUFETS

AQUEST CURS L'EXPOSICIÓ DE LA SETMANA DE L'ESCOLA VA SOBRE L'AIGUA, VOLEU SABER UNA DE LES ACTIVITATS QUE HAN FET ELS PATUFETS?

L’Estiu ja quasi és aquí i per a molts nens i nenes aquesta estació de l’any és genial perquè el bon temps i la disponibilitat horària els permeten manipular i experimentar amb elements naturals que durant l'any són menys accessibles, com l’aigua.

Per suposat, el millor que podem fer és acostar-nos al riu o a la platja, perquè les possibilitats de descobriment que aquests entorns ofereixen són inesgotables.
Però us volem proposar una activitat que hem fet els Patufets a classe i que podeu fer amb els vostres infants a casa: la construcció d’un Mur d’Aigua. El podreu fer als vostres patis, jardins, balcons o fins i tot a la dutxa o la banyera. No necessitareu instruccions, només una mica de traça, moltes ganes i clar, unes imatges per inspirar-se! 
Els Patufets estan gaudint molt experimentant amb els recorreguts que fa l'aigua, observant-ne el moviment, manipulant el camí que hauria de fer... És per això que us animem a realitzar el vostre propi Mur d’Aigua!